Monitorizare:

activitatea permanenta a dispeceratului, care asigura conexiunea cu sistemele de alarmare din obiectivele noastre prin intermediu unor stati de dispecerizare performate
• asigurarea mentenantei periodice;
• remedierea defectiunilor sistemelor conectarea;
• personal tehnic avizat si angajat.

Verificarea veridicitati alarmei de jaf armat, panica, dezarmarea fortata (duress cod), efractie si sabotarea a echipamentelor se realizeaza prin intermediu operatorilor dispeceri de alarma pentru dirijarea la fata locului a echipajelor de interventie formate din agenti de interventie paza si ordine.

Interventie:

Intervenita rapida se desfasoara cu echipaje mobile, cu agenti de interventie calificati si atestati, la obiective ce apartin beneficiarului, conform legislatiei in vigoare.
Obiectivele pentru care se asigura serviciul de interventie si timpii de interventie vor fi negociati pentru fiecare caz in parte.
Numarul echipajelor de interventie, efectivul de agenti de interventie, timpii de interventie, atributiile si obligatiile agentului sunt stabilite in functie de necesitatile obiectivelor.
Agentii de interventie sunt echipati conform R.O.F al societatii noastre aprobat de IGPR.
Detinem mijloace auto, materiale si resursele umane necesare prestarii serviciilor de interventie rapida, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.
Detinem polita de asigurare pentru raspundere civila profesionala.